Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület, Hernád utca
#707000268
39 millió Ft
Alapterület 38 m2
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Sürgős
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó földszinti lakás a Hernád utcában, saját belső terasszal!

Belvárosi Kincs: Hangulatos Földszinti Lakás Saját Terasszal

Budapest belvárosában kínálunk eladásra egy varázslatos földszinti lakást, amely csak arra vár, hogy új tulajdonosával új életre ébredjen. Műszakilag már fel van újítva, így csak az esztétikai részletekben kell gondolkodni - a többi már rendben van!

Kiváló karbantartás: A lakás a város szívében található, egy olyan házban, amelyet folyamatosan karban tartanak. A közös képviselő figyelmétől és gondoskodásától körülvéve biztos lehetsz abban, hogy otthonod mindig jó állapotban lesz.

Kellemes szomszédság: A szomszédok barátságosak és segítőkészek, így garantáltan kellemes környezetben fogsz élni. Ha szeretnél egy közösségi életet, itt megtalálhatod azt!

Belső terasz: A lakáshoz egy saját belső terasz is tartozik, ahol bármikor kikapcsolódhatsz, friss levegőt szívva, anélkül, hogy el kellene hagynod otthonod kényelmét. Ideális helyszín egy kis kerti partira vagy egy pihentető olvasáshoz.

Hangulatos lehetőség: Ha szereted a kihívásokat és a kreatív munkát, ez a lakás tökéletes választás számodra. Alakítsd át saját ízlésed szerint, és teremtsd meg álmaid otthonát a város szívében!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesd ezt a potenciálban gazdag lakást!

Kapcsolat

Pati-Nagy Alexandra

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter